Feridja dhe Eylul rregullohen dhe vishen bukur, do të befasoheni me ndryshim e tyre

Shpërndaje

Nuk duhet mohuar se pjesë e përditshmërisë sonë janë bërë të pa ndashme edhe serialet.

Përderisa dikur të famshme ishin telenovelat spanjolle, sot në trend janë serialet tukre, prëcejll ORAinfo.

E njëra nga më të ndjekura mbetet filmi, Benni Affet. Feridja dhe Eylul janë dy personazhet tejet rebele që luajnë në këtë telenovelë.

Për dallim nga jeta në aktrim, ata të dyja janë shumë shoqe të ngushta jashtë kamerave. Ato dalin shpesh dhe padyshim që kujdesen shumë për pamjen e tyre.

Ja sa ndryshe rrezatojnë ato prapa kamerave.