Këto janë materialet që do t’i ndiqni sonte në MIRAGE

Shpërndaje

Sonte në emisionin ‘Mirage’, prodhim i lajmi.mk, do të mësoni shumë të reja për ata që i dëgjoni çdo ditë.

Duke filluar nga ora 19:00, në faqen e lajmi.mk, ky emision i showbizit shqiptar sjell këto materiale:

1:Jeta e Adrola Dushit mes Amerikës dhe Shqipërisë

2:Vallëzimi, e përbashkëta e klipeve shqiptare këtë verë

3:Qytetarët flasin për festivalin SUNNYHILL

4:Anestezioni dhe Stresi paraqesin jetën reale te klipi ‘GunShot’

5:Asim Gashit i rritet puna nëpër dasma

6:Në rubrikën ‘Kë zgjedh’ këtë javë përgjigjet Diona Fona.