Polici hero që shpëtoi vajzën dy muajshe (Video)

Shpërndaje

Oficeri i policisë së Gjeorgjisë Nick St Onge është duke u përshëndetur si një hero për shpëtimin e një vajze 2-muajshe që gati po vdiste.

Ai ishte përgjigjur në një thirrje të furishëm 911 nga gjyshja e foshnjës, e cila raportoi se foshnja nuk po merrte frymë dhe po kthehej e tëra në ngjyrë të kaltër.

Zeona dy muajshe arriti të shpëtonte me ndihmën e policit Nick, i cili për pak minuta arriti ta khente në jetë, derisa dhe u dëgjuar duke qarë.

Shihni videon: