Tetovë, Ia kidnapojnë babain dhe i kërkojnë 20 mijë euro për ta liruar, djali lajmëron policinë

Shpërndaje

Dje në ora 22 e 50 minuta, në Stacionin policorë Tetovë, personi F.P. (25) nga fshati Orllancë, ka denoncuar se nga ana e një personi të panjohur, është kidnapuar babai i tij S.P. Dhe dhe se për të njëjtin është kërkuar shpërblim me vlerë prej 20 mij euro, nëse don që ta lirohet babai tij S.P.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.