109-vjeçarja që agjëron qe gati një shekull (Video)

Shpërndaje

Në afërsi të Prizrenit jeton Xhemile Susuri, 109-vjeçare, së bashku me djalin, nipat dhe stërnipat e saj. Që nga mosha 18 vjeçe ka filluar të agjërojë Ramazanin, dhe asgjë nuk ka mundur ta ndalë atë që nga ajo ditë./REL/