Ndodh çudia në Zvicër: Gruaja me deve nëpër rrugët e Bernës (FOTO)

Shpërndaje

Fundjavën e kaluar, qyteti i Bernës në Zvicër dukej si një shkretëtirë në Sahara. Jo për shkak të temperaturës, por për shkak të një deveje që u pa në rrugë.

“Duke parë një grua mbi deve që po ecte në në qytet ndërsa binte shi pa pushim mendova se isha në ëndërr,” shkruan një banor në Facebook.

Tani për tani, askush nuk e di se ku është grua misterioze dhe deveja e saj.