Njësitet e deminimit kontroll për bombë në Këshillin Gjyqësor (Video)

Shpërndaje

Policia e Kosovës sot ka marr një informatë për bombë të vendosur në objektin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Pas marrjes së informatës, tanimë ekipet e deminimit kanë dal në teren dhe po merren me këtë çështje.

Policia ende s’ka dhënë detaje rreth këtij rasti.