Pjesëtari i Grupit të Kumanovës me paralajmërim të fortë: Do publikojmë përgjime ku BDI është e përfshirë në vrаsjе të kоmаndаntëve!

Shpërndaje

“Zoti_Zijadin Sela bonu gati per ndegjim se brenda disa diteve do te ket bомba do tju pelqejnë shumë !! dhe qytetaret ilirides do e shofin se kan e kan votouar per sa vite dhe sjan mbushur mend duke votuar BASHKIMI DEMOKRATIK per INTEGRIM sa vra.sje te koмandantave e sa raste te montuara por ksaj radhe ju ka hasur sharra gozhdë me neve pergjime do ket dhe per palen maqedone organizaten teroriste VMRO DPMNE !!

Cilat nuk jan degjuar deri me sot ,bомba jan prej vitit 2008 deri fund 2014 por kesaj radhe pergjimet i shperndan Grupi i Kumanovës. perfaqsimin do e bejn dy pjestar te grupit tonë”, deklaron pjesëtari i Grupit të Kumanovës, Shek Halliqi.