Postimi pikë.llues i shkollës ku punonte Lindita si mësuese: Të prisnim për festë të abetares

Shpërndaje

Shkolla në të cilën ka punuar mësuesja Lindita Preteni që sot ndërroi jetë tragj.ikisht kanë shkruar një lajmërim prekës për vde.kjen e mësimdhënëses.

Përmes Facebook’ut, nga Shkolla “Fazli Greiçevci”, kanë lajmëruar për rastin, derisa kanë shkruar se mësuesja Lindita Preteni me padurim po e priste festën e abetares.

“Ajo ishte nje engjull, me vyrtyte te larta ku beri per vete te gjithe stafin dhe komunitetin.

Ende spo besojme…LINDA do mbetesh e paharrueshme per ne! Per nxenesit e tu, qe me padurim prisnit Festen e Abetares…”, shkruhet në njoftimin e shkollës.

Ndryshe, sot ka ndërruar jetë 24-vjecarja Lindita Preteni. Ende nuk dihet cilat janë shkaqet që kanë quar te vde.kja.