Samiti i Berlinit sipas Portokallisë! Qeshni me “yjet” e Ballkanit (Video)

Shpërndaje

Emisioni satirik në Top Channel, “Portokalli” ka goditur në shenjë jo vetëm me pamjen e liderëve të takimit të Ballkanit, por edhe në përmbajtje, ku del në pah karakteri dhe qëndrimi politik i secilit personazh. Shikojeni dhe qeshni./TCH/

VIDEO