“El Cheka” plas bombën për Musa Xhaferin: Tetovarët janë bi*th*ë pambuka

Shpërndaje

Sot “El Cheka” ka lansuar edhe një bisedë të përgjimeve ku protagonist sipas tijë është Musa Xhaferi dhe shoferi i Ali Ahmetit, duke biseduar për një takim i cili ka zgjatur më shum seç duhet.

Si duket zgjatja e takimit ka acarruar Muasa Xhaferin dhe ka adresuar ofendime për akademikë tetovar duke ju thënë b*thpambuk dhe pastaj dëgjohen edhe të shara edhe për Tetovarët, por për shkaqe etike nuk i publikojmë.

Në bisedën tjetër të publikuar nga “El Cheka” dëgjohet kryetari Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi bisedojnë për një dokument të arrdhur nga Rusia dhe flitet se Maqedoninë duan ta bënë “Shfajcarinë e Ballkanit” dhe në fund të bisedës dëgjohet Musa Xhaferi duke i thënë:

“Mirë Abaz ja sa dolëm prej tek kisha, u kërstajtëm”.

Pasi që janë ndëgjuar këto biseda ka pasur edhe shum reagime nga tetovarët për ofendimet që iu janë thënë ku në mes tyre reagoi edhe akademiku Izet Zeqiri.

Video LINK: KËTU