Shqiptarët e Amerikës në këmbë, nesër bëhet regjistrimi i organizuar te xhamia në Çikago

Shpërndaje

Behuni pjese e regjistrimit 2021 ne Maqedoni. Neser, e Diele 21 Mars, nga ora 2 pas dite do te jemi te xhamia per te ju ndihmuar ne plotesimin e aplikacionit te regjistrimit. Ju duhet numri amze te cilin do ta gjeni te pashaporta, letra e njoftimit apo çertifikata e lindjes nga Maqedonia e Veriut.

Per familjet qe nuk i kan femijet te regjistruar, ju mund ta beni ate vetem me çertifikaten e lindjes se tyre, dhe çertifikatat e prinderive. Keta çertifikata pastaj mund te ja leshoni ndonji familjari atje ne MV dhe ata do te mund ti regjistrojne edhe keta persona.

Nese ju duhet notarizim, do ta kemi edhe vulen e notarizimit me vete.

Te gjithe jeni te mireseardhur. (Vullnet Dervishi, Çikago, SHBA)