Skandaloze: Talat Xhaferi në momentin e Iftarit e cakton seancën e Kuvendit (Foto)

Shpërndaje

Në ditën e dytë të Ramazanit,koha e Iftarit është në 19:20 dhe çuditërisht Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e caktuar seancën e Kuvendit pikërishtë në momentin e Iftarit.

Talat Xhaferi duke e ditur se Deputetët Shqiptarë të konfesionit Islam në ato momente janë në shtëpi me familjet e tyre në sofrën e Iftarit, ai pikërishtë në momentin kur thirret ezani për të kumtuar kohën e Iftarit e ka konvokuar seancën e 36 për pakon ekonomike.

Ky është një sabotim i hapur i hapur i punës së Kuvendit nga ana e Talat Xhaferit,ai që duhet të kujdeset për mbarëvajtjen e punës së Kuvendit bëhet sabotues i punës së sajë.

Kjo flet shumë për tendencën e shumicës parlamentare për të mos e sjellë pakon e pestë ekonomike dhe për këtë të fajsoj opozitën shqiptare për mosprezencë.

Ky është një tentim dëshprues i Kryetarit të Kuvendit për të bllokuar punën e Kuvendit.