Izairi: JU LUTEM REGJISTROHUNI TË GJITHË!

Shpërndaje

Të nderuar dhe shumë të dashur bashkëqytetarë në diasporë.

Procesi i regjistrimit të popullsisë është i një rëndësie të jashtëzakonshme gjithkund në botë.

Në shtetet multietnike si Maqedonia është akoma më i rëndësishëm sepse mvarësisht nga përqindja e cila do të del në fund, do të mvaren edhe politikat sociale, ekonomike, arsimore e të tjera.
Domethënë, sa më e lartë përqindja e shqiptarëve aq më shumë investime nga buxheti për shkolla, infrastrukturë, zhvillim ekonomik.

JU LUTEM REGJISTROHUNI TË GJITHË.

Më poshtë linku për regjistrim online: KËTU