Llërca vulosi fitoren në raundin e parë për Fatmir Izairin (Foto)

Shpërndaje

Në mbyllje të fushatës, Llërca sonte e vulosi fitoren e Dr. Fatmir Izairit kandidatit të BDI-së në raundin e parë në komunën e Zhelinës.

Numri i madh i banorëve të LLërces edhe një herë dëshmoi se programi i Fatmir Izairit është për qytetarët.

Izairi ju premtoi se problemi më ujësjellsin në kohën e tij si kryetar i ardhshëm do të jetë prioritet kryesor dhe Llerca nuk do të ketë më këtë problem.

Ai gjithashtu premtoi edhe rregullimin e kanalizimit dhe problemin me EVN. Banorët e Llercës me prezencën masovike i dhanë mbështetje Fatmir Izairit se Llërca pret shpëtim dhe në të ardhem do të jetë në duar të sigurta.

Ndryshe në të gjitha anketat e fundit Fatmir Izairi fiton bindshëm që në raundin e parë në komunën e Zhelinës.