SHlKONl se çfarë i bëjnë Mercedesit të vjetër këta djem (Video)

Shpërndaje

Të pasionuarit pas makinave, e sidomos pas Mercedesit mun ta duan këtë veprim të këtyre djemve.Një Mercedes E190 i vjetër dhe i tëri i mbuluar me pIuhur, madje edhe bari kishte filluar ta mbulonte, është shnëdrruar në një makinë të re.

Ju nuk do ta besoni transformimin! Detail King ka përdorur të gjitha mjetet dhe produktet për të sjellë.