“Thesin e shqyer e kemi qepur”- Murati publikon listën e masave të realizuara!

Shpërndaje

Ministri i Financave Hekuran Murati ka publikuar disa statistika të këtij muaji të disa prej atyre që kanë përfituar prej masave nga Pakoja e Ringjalljes Ekonomike.

“Thesin e shqyer e kemi qepur dhe taksat që mbledhim tani u kthehen qytetarëve”, ka shkruar ai krahas listës së publikuar.

Njoftimi i plotë: