Komuna e Zhelinës shpërndanë pako ushqimore dhe drunj, për 30 familje me raste të rënda sociale

Shpërndaje

Komuna e Zhelinës në bashkëpunim me shoqatën humanitare “Kalliri i mirësisë”, tridhjetë familjeve – raste të rënda sociale, u janë shpërndarë nga dy pako ushqimore, 20 kg miell etj., si dhe nga 3m drunj gjatë kohës së ftohtë të dimrit.

Njoftimi nga Kryetari Sejdiu:

Të zgjatim dorën e ndihmës, në kohën e dimrit!

Në bashkëpunim me shoqatën humanitare “Kalliri i mirësisë”, tridhjetë familjeve – raste të rënda sociale, u janë shpërndarë nga dy pako ushqimore, 20 kg miell etj., si dhe nga 3m drunj gjatë kohës së ftohtë të dimrit.