Ratkoceri: BDI, BDI, BDI dhe “çklup” Abija Zekë & Co, e dhezën “duhonin” e Alisë

Shpërndaje

Shkruan gazetari, Arben Ratkoceri

BDI, BDI, BDI dhe “çklup” Abija Zekë & Co, e dhezën “duhonin” e Alisë.

Miq, ju kam thënë kujdes nga ata që e shajnë më së shumti BDI-në, sepse e kanë nga xhelozia që nuk janë në vendin e tyre e jo që janë më ndryshe.

“Hyxhym” në fillim në Komunalec, në mbrëmje në TV bërtitnin nuk shkojmë me Levicen, luan hesapi gjatë natës dhe mëngjesi i qel drejtë e në prehër të Levicës, pastaj kurrë se dhezim duhonin jo po e dhezim duhonin…

P.s Më të këqij e të rrezikshëm se të korrupuarit materialistë janë vetëm të korruptuarit ideologjikë!