Qeveria e Maqedonisë solli vendim: Gjysmëvjetori i dytë fillon më 1 shkurt, me prani fizike

Shpërndaje

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në seancën e 7-të me radhë ka sjell vendim që gjysmëvjetori në shkollat e vendit të fillojë më 1 shkurt, me prani fizike.

“Ky vendim është sjell në bazë të mendimit të Komisionit për sëmundje ngjitëse dhe në përputhje me rekomandimet e UNICEF-it, kurse Qeveria bën thirrje që t’u përmbahen dhe zbatohen protokollet për mbajtjen e mësimit me prani fizike”, qëndron në njoftimin e Qeverisë.