Oficeri i lartë i FSK-së që vdiq dje, ishte daja i heroit Agim Ramadani

Shpërndaje

Vëllai i heroit Agim Ramadani, Jashari, ka njoftuar për vdekjen e dajës së tyre, Skenderit.

Ai shkruan:

Eh more Daja Skender!

Agimi dhe shokët nuk të pritën të iu shkosh kaq heret o çlirimtar…

Neve këtej na mërzite shumë!

U prehtë në paqe shpirti yt i bekuar!