MPB-ja me aksion, arreston policë të përfshirë në afera korruptive në pikën kufitare Tabanoc (Video)

Shpërndaje

MPB-ja me aksion, arreston policë të përfshirë në afera korruptive në pikën kufitare Tabanoc.

MPB-ja në koordinim me Prokurorinë Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, në Stacionin Policor të Tabanocit po zhvillon aksion të përbashkët.

Nga ky aksion jane arrestuar zyrtarë policorë të përfshirë në aksione korruptive.

Më shumë detaje gjate dites se neserme.