Emiratet e Bashkuara Arabe mbjellin shkretëtirën me grurë (Video)

Shpërndaje

Mbi 90 për qind e ushqimit në Emiratet e Bashkuara Arabe importohet.

Shteti arab ka nisur një projekt për mbjelljen e hektarëve të tërë me grurë në shkretëtirë.

(Përgatitën: Trim Haliti dhe Bujar Tërstena)