Blerim Destani edhe pse i famshëm nuk harron ditën e Xhuma (FOTO)

Shpërndaje

Aktori njohur Blerim Destani ka publikuar një fotografi në rrjetin e tij social instagram ku shihen pamjet nga një Xhami në kohën e Namazit të Xhumasë, edhe pse një aktorë me famë botrore ai përsëri nuk harron dhe nuk e lë mbrapa fejën e tij ,kështu duke i përkushtuar kohë edhe Namazit.

Blerimi rrjedh nga një familje e pasur dhe e devotshme me një prejardhje muslimane dhe intelektuale ,e cila ka kontribuar dhe po kontribon gjithmonë në rruajtjen e vlerave fetare dhe kombëtare.