ASH: LSDM e BDI gënjejnë popullin, nuk ka datë për në Be

Shpërndaje

Sipas zëdhënësit të Aleancës për Shqiptarët, Flakron Bexheti në një konferencë për shtyp nga Tetova, ka thënë se nuk ka datë për hapjen e negociatave për Maqedoninë dhe se LSDM-ja dhe BDI-ja po gënjen opinionin publik. Ai më tej përmend kushtet që ka vendosur BE-ja për çeljen e negociatave të cilat janë, reforma në drejtësi, lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, funksionimin e shteti ligjor dhe reforma në administratën publike. Sipas zëdhënësit të ASH-së, Bashkimi Evropian do të vendosi vetëm pas një viti për hapjen ose jo të negociatave me Maqedoninë.