Jetoi për 30 vjet në ishull i vetmuar, policia merr vendimin e papritur për të

Shpërndaje

Një ngjarje e pazakontë na vjen nga Japonia e largët.

Një person i cili jetonte prej 30 vitesh i vetëm në një ishull nuk është lejuar më nga autoritetet ta bëjë këtë gjë edhe pse dëshira e tij ishte që të jetonte në qetësi dhe të vdiste aty.

Masafumi Nagasaki u gjet në gjendje jo të mirë shëndetësore dhe u kthye në qytet nga policia.