Çitje artilerike nderi për Ditën e ARM-së

Shpërndaje

Çitje artilerike nderi me 10 gjuajtje nga pajisjet artilerike u krye sonte në orën 19:00 në kasermën “Ilinden” n ga ana e njësisë së batalionit artilerik të ARM-së, me rastin e Ditës së Armatës.

Paraprakisht, sot në prani të kreut shtetëror dhe të armatës, përfaqësuesve të korit diplomatik dhe personaliteteve të tjera të shquara, para Ministrisë së Mbrojtjes u mbajt solemniteti qendror me rastin e 18 Gushtit – Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë.

Fjalime të veta patën presidenti i vendit dhe komandant suprem i forcave të armatosura, Gjorge Ivanov dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska.