Dikur bashkë me uniformat si komandantë, sot sëbashku për Marrëveshjen e Ohrit

Shpërndaje

Në 17 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit, nën organizim të Qeverisë së Maqedonisë, respektivisht Sekretariatit për Çështje Europiane, u organizua debat me temë: “RRUGA PËR NË BRUKSEL PËRMES OHRIT”.
Pjesëmarrës në panel, përveç figurave më të rëndësishme politike në vend, si Ali Ahmeti dhe Zoran Zaev, ishte edhe gjenerali i NATO-s në periudhën e konfliktit të 2001-t në Maqedoni, z.Barbi White Spunner, i cili , pas 17 vite, sot kryetarit Ahmeti i dha një fotografi nga arkivi i tij e realizuar gjatë konfliktit të 2001-t në Maqedoni, ku shihen që të dy me uniformë, z.Ali Ahmeti si komandan t përgjithshëm i UÇK-së dhe z. Spunner si gjeneral i NATO-s.