Dita e parë e Kurban Bajramit, 21 gusht, ditë jopune për qytetarët e besimit islam

Shpërndaje

Dita e parë e Kurban Bajramit 21 gusht, është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam në Republikën e Maqedonisë, konform Ligjit për festa të RM-së, bëri të ditur Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të besimit islam ia uron festën e Kurban Bajramit.