Harta e Kosovës shfaqet në qiellin e Shqipërisë, ish-presidenti ka një mesazh

Shpërndaje

Një pjesë e reve mbi territorin e Kosovës është shfaqur duke krijuar formë të ngjashme me hartën e shtetit kosovar.

Këtë gjë e ka vërejtur ish-presidenti shqiptar, Bujar Nishani, i cili e ka publikuar këtë pamje me një kërkesë.

Sipas ish-presidentit, kjo pamje është mbi qiellin e Kosovës, dhe, sipas tij, kjo gjë është “shkrim me dorë të Zotit”, andaj ai ka kërkuar të respektohet.
“Kjo pamje është mbi qiell të Kosovës. ‘Edhe Zoti e shkroi me dorë të vetë’. Respektojeni!”, ka shkruar Nishani.

Ndërkohë, Nishani nuk ka treguar se kur është realizuar kjo fotografi dhe nuk ka dhënë detaje të tjera për vendin ku është realizuar.