Keni gjoks të vogël? Ky është vetëm problemi juaj sepse meshkujt mendojnë kështu…

Shpërndaje

Jemi te femrat me gjoks të vogël, pra çfarë mendojnë meshkujt për këto femra, kur mendojnë të krijojnë një lidhje me to?

Këtu keni disa nga reagimet e meshkujve:

1. Asgjë nuk është tronditëse
Një nga meshkujt që është pyetur në lidhje me këtë gjë, është shprehur se gjoksi i madh është seksi, por edhe i vogli, femrat janë seksi.
2. Luan me lehtësi me to
Një tjëtër, ka preferuar gjoksin e vogël, pasi luan me lehtësi me to. Ndërsa i madhi ka më shumë punë.
3. Është e komplikuar
Një tjetër opinion, sipas intv.al ishte edhe ky.
Preferon gjinjtë e plotë dhe raporti i trupit të një femre të jetë i rregullt me gjoksin që ajo ka. Pra, një femër e dobët, me gjoks të madh sipas tij nuk është tërheqëse.
4. Janë më të ndjeshëm
Sipas tij, mund të jenë më të ndjeshëm. Ky mashkull mendon se kur kryen marrëdhënie me një femër me gjoks të vogël thith më lehtë nxehtësinë e momentit./BS