Përmbytjet: Pamje dramatike nga Beogradi (VIDEO)

Shpërndaje

Përmbytjet që përfshin kryeqytetin serb pak orë më parë, ofrojnë pamje dramatike të situatës në qytet.

Njerëzit janë përfshirë nga paniku duke parë se si vala e ujit merrte përpara gjithë çka gjente, deri dhe njerëzit.

Pamjet tregojnë më së miri atë që përjetuan serbët e kryeqytetit kur ujërat vërshuan në rrugë.