Tetovës i “shtohet” edhe një flamur ai i LGBT (Foto)

Shpërndaje

Komunës së Tetovës i “shtohet” edhe një flamur ai i LGBT, krahas flamurave atij Shqiptar “KUQ e Zi”, i Maqedonisë me “DIELL” dhe flamuri i komunës, njofton albazone.info

Në shumë profile në facebook është duke qarkulluar një fotografi ku shihet qartë se Komuna e Tetovës në krye me Teuva Arifin kanë lidhur kontratë me grupin LGBT.

PO citojmë njërin nga profilet në facebook:

E paskan zyrtarizuar “dashurinë” Komuna e Tetovës dhe LGBT – Junajted.
E pra “dashuria nuk njeh kufij”.

P. S: Derisa po diskutohet çështja e “korigjimit” të kufijve, duhet ta kuptojmë se megjithatë ka disa kufinjë që “hapen” më lehtë.