Ziadin Sela: Arbën Xhaferi thesar i urtësisë së kombit tonë

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela ka kujtuar Arbën Xhaferin me rastin e gjashte vjetorit të ndarjes nga jeta e tij.

Ziadin Sela thënien e Arbën Xhaferit:

”Çdo komb ka thesarin e vet të urtësive, rrjedhimisht dhe populli shqiptar. ” ja ka dedikuar pikërisht Arbënit, sepse ai ka qenë dhe do mbetet thesari i urtësive të popullit shqiptar!