Boshatiset Saraji i kryetarit Bexheti, vetëm sot katër autobusë me të rinj u larguan drejt Gjermanisë

Shpërndaje

Sot 4 autobusë me djem të ri, në kërkim të një jete më të mirë, u nisën për kurbet nga Saraji i Shkupit.
Ky fenomen po merr përmasa shqetsuese në vendin tonë, gjë ka filluar të bëhet debat edhe në parlament, e sidomos nga partitë opozitare që akuzojnë pushtetin për eksodin masiv të të rinjve.

Arsyetimi i rinisë për ketë femomen është gjendja e rëndë ekonomike, humbja e shpresës për jetë të mirë si dhe pasiguria në Maqeodninë e Veriut.