Kur Hekuran Duka ishte pjesë e PDSH-së dhe shpërndante ofendime ndaj BDI-së dhe Artan Grubit (VIDEO)

Shpërndaje

Sot, teknologjia e rrjeteve sociale mundëson një qasje më të shpejtë në biografinë e personave dhe të kaluarën e tyre.

Kështu në adres të portalit “tetova1” dhe në rrjetet sociale qarkullojnë fotografi dhe postime të vetë Hekuran Dukës në kohën kur ai qëndronte përkah Menduh Thaçit dhe PDSH-së. Ndërsa tani i njejti person është kandidat nga rradhët e BDI-së.

Nga koha e Hekuran Dukës në PDSH veçojmë shpërndarjen e fjalimit të Bekim Fazliut i cili Artan Gubin e quan sekretareshë të Ali Ahmetit dhe shumë fjalë tjera ofenduese.

Ai gjithashtu kritikoj Bashkimin Dmeokratik për Integrim për afërsi me VMRO-në si dhe Izet Mexhitin e quan si Izet Mexhitovski.