Rezultatet e numërimit të votave nga KSHZ deri në orën 20 e 30, ja si kanë votuar qytetarët (FOTO)

Shpërndaje

Sipas numërimit të votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 20 e 30, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 17.980 apo 14,67%;

Gordana Siljanovskën 48.657 apo 39,70% dhe

Stevo Pendarovskin 51.140 apo 41,73%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 4.776 apo 3,90%.