Brovina nuk ndalet, publikon fotografi të një vajze 7 vjeçare që ka vde.kur gjatë dhu.nës sek.suale nga serbet

Shpërndaje

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina, që sot ka publikuar një fotografi tron.ditëse të një gruaje duke u dhu.nuar para familjarëve të saj nga 3 ushtarë serbë, ka vazhduar me publikimin e dëshmive nga kr.imet e luftës së fundit në Kosovë.

Për publikimin e fotografisë që ngjalli reagime të ndryshme, Brovina ka thënë “le të jenë dëshmi për ata që dëshirojnë ta dëshmojnë gjen.ocidin në Kosovë”, shkruan Insajderi.

“Neve nuk na është mudësuar shumë herë që të flasim lirshëm për këtë çështje. E njëjta ka ndodhë edhe me personat e dhu.nuar”, ka thënë ajo.

Teksa ka prezantuar një fotografi të një vajze 7 vjeçare që kishte vde.kur gjatë dhu.nimit.

“Ky fëmij me lejen e prindit, të nanës dhe të babës dhe familjes e dëshmoj se ka vd.ekë gjatë dhu.nimit. 7 vjeç! 7 vjeç vajzë Le të traumatizohet kush të dojë, por e vërteta le të mbërrij atje ku duhet, ajo është ak.uza për gjen.ocid”, ka thënë ajo.