Bukë falas për nevojtarët gjatë muajit Ramazan në Saraj

Shpërndaje

Me afrimin e muajit të shenjtë të Ramazanit gjatë së cilit besimtarët myslimanë janë në agjërim, shumë aktivitete humanitare janë palajmëruar për tu dalur në ndihmë nevojtarëve me mënyra të ndryshme, një ndër ta është edhe nisma në Komunën e Sarajit.

Siç u lajmërua nga imami i një xhamie të Shkupit, edhe këtë vit, bukët gjatë muajit të Ramazanit për nevojtarët do të jenë falas, në të gjitha furrat e Sarajit.

Çdo kush që ka nevojë, mund të merr çdo ditë bukë falas, te cila furrë të dëshirojë dhe pagesa e tyre do bëhet në ditën e fundit të Ramazanit, kështu është shprehur hoxha Omer.