Del bomba më e re! (VIDEO)

Shpërndaje

Postimi i fundit nga profili ku publikohen bombat!

Dërguar nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi!

Alia me Musën vetëm ndëgjoni o popull kush po na udhëheq, shikoni çfar fjalori, folin dhe me shifra që të mos bëhet e ditur arsya për të cilën flasin, si që duket në fund Ali flet dhe për livadhin e madh dhe se nuk mirret me krahina, këtë video e kemi prer në disa vënde sepse përdoren fjal të rënda që nuk duam ti ndëgjojn motrat tona apo fëmit!
Si që duket Agim Çekut nuk ja kan bër nderin për punsim pasi Alia vet thot se “nuk pajtoet partneri”..

LINKU I VIDEOS!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=147185053085409&id=100033817462183

Për më shumë video kliko në linkun : VIDEO