Ky është kërçovari që po publikon ”bombat” për Ali Ahmetin dhe Musa Xhaferin (Foto)

Shpërndaje

Në një shtet ku ligji nuk respektohet nga ata që vendoset si mund të respektohet nga ata që dëmtohen?
Lexova disa lajme se Ministria e Punve të Mbrenshme paskeni ngrit padi penale kundër meje? Të them të drejtën as më bëhet von sepse gjithmon ai shtet i ka pasur padit të gatshme kundër shqiptarve, pra ju bëni punën tuaj unë vazhdoj të zbatoj urdhërat që marr nga vllezërit e mij që i kam burgjeve, jam në urdhërat e tyre dhe nuk bëj as edhe një hap pas edhe sikur të përfundoj në burg ose varr! Ministria e Punve të Mbrendshme e asaj kohe ka harruar si që duket për malltretimin që na bëri me urdhërat që morri nga shtabi i BDI-së ku u munduan të na elikuidojn në vëndin e quajtur “Makedonski Brod” por fal zotit gjindemi gjall, Ministria e Punve të Mbrendshme paska harruar se kur ikëm në stacionon policor të paraqisim rastin që na kërcnuan me jetë ato filluan duke na rrahur me shkopinj gome vetëm e vetëm pse ishim kundër pushtetit të asaj kohe dhe na mbyllnjem nëpër burgje. Ministria e Punve të Mbrendshme ka harruar për plagosjet dhe burgosjet si që duket! Në vëndet europiane policia është për të mbrojt popullin dhe jo për ti rrah dhe për të zbatu urdhërat e disa individve partiak! Në kët foto që shihni më poshtë është babai im i rrahur nga policia dhe inspektorët e saj pasi që shkuam për të denoncuar sulmin që na u bë nga njerzit e BDI-së, dhe pasi që na rrahën na dënuan dhe me burg dhe nuk kishte avokat që mund të merrte lëndën në dor sepse kërcnoheshte nga njerzit e kësaj partie BDI. Ky është veç fillimi o Ali Ahmeti, ti di shum mirë pislliqet e tua të shoferit tënd dhe të ortakut të biznesit kur un isha atje afër, si të doni ashtu do luajm!/El Cheka mërgimtar shqiptar në Amerikë i cili po i publikon “bombat” për udhëheqësit e BDI-së, Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi