LAJM EKSKLUZIV: Filloi publikimi i bom.bave nga “GRUPI I KUMANOVËS” (AUDIO)

Shpërndaje

Çeka Ahmedit, iu janë dërguar videoinçizime nga “grupi i kumanovës” të cilët janë në burg që katër vite për shkak të ngritjës së një kurthi me 9 maj të vitit 2015.

Ahmedit u janë dërguar sepse grupit në fjalë iu janë nderhyrë në rrjetin social Facebook, kështu duke ja shlyer çdo postim në lidhje më këto tema.

Bëhet e ditur se këto video janë vetëm paralajmërim për videot pasuëse që do të dalin, video të cilat do të kenë përmbajtje me të rëndë.

Shkrimi nga Çeka Ahmedi:

“Bombat” e ardhshme!
Këto video u dërguan nga Sami Ukshini, Val Zeka dhe Shek Hallaqi
Ky është vetëm fillimi i paralajmërimeve të disa përgjimeve në lidhje me Ali Ahmetin, Musa Xhaferrin dhe njerëzit e tjerë të BDI-së, ku do të publikohen shumë përgjime tjera që grupi i Kumanovës i ka në posedim, djem të cilët ndodhet në burgjet maqedonase, ata duan të fillojë një hetim ndërkombëtar që merret me kurthin që u ngrit kundër tyre nga kryetari i BDI-së dhe strukturat e tij në bashkëpunim me VMRON të Gruevskit!

AUDIO