Lista e këshilltarëve të Zaevit dhe pagat e tyre marramendëse

Shpërndaje

Pagat e gjithsej 39 këshilltarëve dhe bashkëpunëtorëve të jashtëm të kryeministrit, Zoran Zaev janë shpallur për publikun pasi listen përfundimtare e ka publikuar IRL, pas kërkesës për informata me karakter publik.