Osmani: “Fshesa” e Zaevit nënçmim dhe ofendim i rëndë (Video)

Shpërndaje

Zv. Kryeministri Bujar Osmani sot ka deklaruar se termi “fshesë” të cilin e përdori kryeministri Zoran Zaev paraqet nënçmim dhe ofendim jo vetëm për përfaqësuesit e BDI-së por edhe për partnerët tjerë të koalicionit qeveritarë. Për Osmanin është i papranueshëm përdorimi i një term të tillë, edhe kur bëhet fjalë për ndërrime në postet qeveritare.