Reagon Tayna përmes menaxherit: Nuk jam në lidhje

Shpërndaje

Tayna është një ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare gjatë vitit të kaluara.

Ajo gjatë ditës së sotme u raportua se është në lidhje me Kech Montanan, mik i shumë artistëve shqiptarë.

Megjithatë, tashmë ka reaguar rep-artisja përmes menaxherit të vetë, Rinor Hykollit, i cili ka mohuar gjithçka rreth kësaj teme.

“Nuk ka asgjë të vërtetë rreth kësaj teme. Tayna nuk është në lidhje dhe është beqare”, ka pohuar Hykolli për Telegrafin.

Ndryshe, Tayna është duke punuar në projekte të reja muzikore që do t’i sjell gjatë muajve në vijim si dhe do të mbajë koncerte të ndryshme.