Snopçe i ASH-së: Pa veprim konkret do ketë dështim të kësaj qeverie

Shpërndaje

Halil Snopçe, përfaqësues i Aleancës për Shqiptarët i ftuar në emisionin “Rruga drejt” në Alsat tha se Aleanca për Shqiptarët nuk ka projeksione të jetë pjesë e Qeverisë në rikonstruktimin e ardhshëm të Qeverisë të paralajmëruar nga Kryeministri Zoran Zaev.

Nëse nuk ka veprim të drejtpërdrejtë të pakonpromistë, pa kalkuime dhe kështu me radhë do të ketë dështime të kësaj qeverie, se për ne si opozitë do të jetë mirë që të kemi një shans që të vijmë në Qeveri në zgjedhjet e ardhshme. Gjithsesi, Aleanca për Shqiptarët nuk ka projeksione që të jetë pjesë e qeverisë në rikonstruksionin e e tanishëm të Qeverisë- Halil Snopçe, ASH.