Dani: Djalin e kam haxhi nuk lejon në dasëm të ketë Alkohol (VIDEO)

Shpërndaje

Ramadan Krasniqi në një intervistë të bërë në emisionin Sevenbizz tregoi për organizimin e dasmës së djalit të tij.

Dasma e tij do të ketë 1000 mysafirë dhe nuk do te ketë alkohol ne dasëm.

E për këtë Dani ka një arsye shumë të fortë që e zbuloi për ne: