‘Alo Muso, Teuta jam, ma sollën trëndafilkën tek dera’ (Foto)

Shpërndaje

Nga bombat e publikuara dje nga El Cheka, sot një i ri nga Tetova ka vendosur një trëndafil te dera e komunës së Tetovës me “amanet” që Teuta të ja dërgojë Musës.

 

Ndryshe dje El Cheka në profilin e tij ka bombarduar funsionarët e BDI-së, por në fokus ka qenë Musa Xhaferi.

Me poshte ju sjellim disa publikime:

Biseda e parë është mes Teuta Arifit dhe Musa Xhaferit ku kjo i thotë se tani do ta dërgoj një trëndafilkë që le të kuptojmë se Teuta Arifi luan rrolin e tutorit.

Në bisedën e dytë ndëgjohet Musa Xhaferi dhe Ermira Mehmeti ku bisedojnë gjatë për natën e kaluar ku të dy nuk dikan të pushojnë dhe qenkan bërë si thot Musa djers në uj.
Gjithashtu ndëgjohet në fund të bisedës ku kritikohet i pari i tyre Ali Ahmeti ku nga të dy cilësohet si budalla.
Vlen të theksohet se këta tregojnë se si Aliu tregon pozita Sexuale në një mbledhje të tyre të ngushtë

Video LINK: KËTU