“Bombat e El Cheka-s”, flet prokurorja speciale për kërçovarin nga Amerika

Shpërndaje

Prokurorja speciale Katica Janeva sot deklaroi se ka dhënë urdhër të hetohen “bombat” që ditëve të fundit janë publikuar në Facebook nga profili “El Cheka”. Ajo ka shpjeguar se nuk ka informacione prej ku janë siguruar këto përgjime në të cilat dëgjohen zëra që pretendohet se janë të krerëve të BDI-së. Ajo ka theksuar se një pjesë të këtyre bisedave i ka edhe PSP-ja.

“Kam dhënë urdhër të hetohen ‘bomba’ dhe të konfirmohet kohëzgjatja, e më pas të identifikohen ato biseda, pjesa më e madhe të cilave janë në gjuhën shqipe dhe duhet të përkthehen”, tha Janeva.