“El Cheka” nuk ndalon, publikon përgjim tek sa dëgjohen Ahmeti dhe Bexheti për punësimet e grave të shokëve të tyre

Shpërndaje

Në bisedën e radhës Aliu dhe Blerimi dëgjohen tek bisedojnë për punësimet e grave të shokëve të tyre dhe ndikimin e tyre në burgjet e Maqedonisë.

Këta dy vendosin se kë do ta emërojnë për poste në puna dbe kë jo, të ketë komisioni për pranimin e kandidatëve në punë ka pak rëndësi dhe është sa për sy e faqe.

Këta gjithashtu përmendin edhe Hajradin Kuçin, të cilit i kanë kryer favore për të burgosurit.

Këta vendosin qëkë ta lën në burg, kë duhet ta ndajnë nga të burgosurit dhe t’i transferohet diku tjetër në mënyrë që ata të mos krijojnë probleme dhe për të mos u revoltuar të burgosurit e tjerë.

Lajmet mund ti gjeni në portalet SINJALPRESS

realiteti24.info